Sampling Monstering – Wij realiseren in eigen huis prototypes, verdubbelingen en kleinschalige producties. Dankzij ons Cadcam Lectra systeem hebben wij een hoge mate van flexibiliteit en kunnen we snel inspelen op al uw wensen. Dat bespaart u tijd en geld. In overleg kunnen wij de sampling van uw collectie onder brengen bij één van onze ateliers in het buitenland.

sampling monstering

Een van de diensten van Alliancemode Sampling Monstering

Zie hieronder de mogelijkheden:
– Kleding innemen en uitnemen
– Kleding inkorten en verlengen
– Nieuwe ritsen inzetten
– Nieuwe voering inzetten
– Kledingreparatie Amsterdam
– Maten/labels inzetten of verschuiven
– Drukkers of rivets inslaan of veranderen
– Trenzen zetten, knoopsgaten inzetten, knopen aanzetten, extra stiksels opzetten

Indien u een specifieke opdracht (bijv Sampling Monstering) heeft en twijfelt of wij deze uitdaging in behandeling nemen, kunt u contact opnemen voor informatie over de mogelijkheden. Kledingreparatie Amsterdam

Wij worden regelmatig benaderd door ontwerpers die patronen nodig hebben voor hun collecties.
 Om op deze vraag in te spelen, zijn wij onze patronen service gestart. Wij maken patronen en passen patronen aan. U kunt uiteraard ook langskomen met uw eigen patronen.

Heeft u een specifieke opdracht en zoekt u een betrouwbare partner die u kan helpen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u alle informatie over de mogelijkheden van onze patronen service.

Sampling Monstering

Indien u een specifieke opdracht heeft en twijfelt of wij deze uitdaging in behandeling nemen, kunt u contact opnemen voor informatie over de mogelijkheden. KledingreparatieAmsterdam
Alliance Mode uw partner bij uitstek. Zijn er productiefouten gemaakt bij de realisatie van uw collectie? Geen zorgen. U kunt uw gehele kleding voor herstel bij ons achterlaten.

Wij zorgen ervoor dat alles netjes en op tijd wordt hersteld. Uw collectie komt fris en nieuw in de winkel te hangen. Ons atelier heeft een hoge capaciteit aan strijkmogelijkheden. Wij kunnen uw collectie opstrijken (poppen) en opnieuw strijken. 

Wat andere mensen ook zochten: bedrijfskleding amsterdam, bedrijfskleding zorg, bedrijfskleding utrecht, bedrijfskleding rotterdam, bedrijfskleding horeca, bedrijfskleding groningen, fashion atelier, textiel atelier, maatpakken, kostuumAlliance Productions kledingproductiekledingreparatie

Close
Go top