Wilt u graag kleding samples laten maken? Onze specialisten hebben alle kennis en kunde in huis om perfecte kleding samples voor u te produceren. In ons atelier in Amsterdam werken we aan prototypes, verdubbelingen en kleinschalige producties. De ontwikkeling van een sample is een belangrijke fase in het kledingproductieproces. Met een sample bepaalt u de pasvorm en maat van uw eigen ontworpen kledingstuk. Indien u een eigen kledinglijn wilt beginnen, is het daarom een verstandig idee om kleding samples te laten maken door onze specialisten.

sampling monstering

Professionele kleding samples laten maken door onze experts

Heeft u een sample nodig voor uw eigen ontworpen bedrijfskleding? Dan is het een goede keuze om uw kleding samples te laten maken door de specialisten van Alliance Mode. Onze professionals werken met het Cadcam Lectra systeem. Hierdoor kan ons team flexibel werken en snel inspelen op uw wens. Daarmee bespaart u geld én tijd! In overleg kunnen wij de sampling van uw collectie onder brengen bij een van onze ateliers in het buitenland. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar indien u graag een volledige kledinglijn wilt laten produceren. Dankzij onze specialisten, met ieder hun eigen vakgebied, kunnen we u op het gebied van kledingproductie een totaalpakket aanbieden.

Maak nu een afspraak

Wilt u graag kleding samples laten maken door een professioneel naaiatelier? Maak dan nu een afspraak met de experts van Alliance Mode. We bespreken graag uw wensen met u, zodat we perfecte samples kunnen leveren. Indien u vragen heeft, bent u welkom om een e-mail te sturen naar info@alliancemode.nl. Bekijk ook eens of onze professionele borduurservice aansluit op uw wensen.

Close
Go top