reconditionering schadeherstel strijken

Reconditionering van uw kleding

Alliance Mode is uw partner bij uitstek op het gebied van reconditionering van uw kleding. Zijn er fouten gemaakt bij de productie van uw kledingcollectie? U hoeft zich geen zorgen te maken. Onze specialisten herstellen uw kleding op professionele wijze. We brengen uw kleding snel en deskundig in uitstekende conditie. Uw collectie komt strak en fris in de winkel te hangen.

De juiste partner voor de reconditionering van uw kleding

Om de reconditionering van uw kleding zo goed mogelijk te realiseren, hebben we in ons atelier verschillende strijkmogelijkheden. Zo kunnen onze specialisten uw kleding opstrijken en opnieuw strijken. Bovendien zijn wij geoutilleerd om uw collectie professioneel te laten inpakken. Naast de reconditionering van uw kleding bent u bij ons ook op de juiste plek om uw kleding te laten repareren. U kunt bij ons onder andere terecht voor het inzetten van een nieuwe voering, het innemen en uitnemen van kleding en het inslaan of veranderen van drukkers. Wist u daarnaast dat we in ons team experts hebben die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied? Dat maakt het mogelijk om u een totaalpakket aan te bieden op het gebied van professionele kledingproductie. Vraag bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden wat betreft de productie van uw bedrijfskleding.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de reconditionering van uw kleding door onze specialisten, of heeft u vragen over ons aanbod aan diensten? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@alliancemode.nl. U kunt ook eenvoudig ons contactformulier invullen. Wij doen er alles aan u zo snel mogelijk te woord te staan. Alliance Mode heeft de laatste jaren enkele strategische stappen gezet en is een aantal Alliances aangegaan. Dit zijn we vooral aangegaan om de productie te versnellen, het proces te versoepelen en onze klanten goede service te verlenen. Wij streven ernaar om onszelf in de toekomst nog meer te verbeteren. Houd onze website in de gaten!

Close
Go top