Wilt u graag kledingpatronen laten maken door een professioneel naaiatelier? Alliance Mode heeft deskundige specialisten in huis die dit voor u realiseren. Met onze patronenservice maken wij patronen voor u en passen we naaipatronen aan. Heeft u eigen patronen? Dan bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Wij zijn de betrouwbare partner die u helpt met uw specifieke opdracht.

Patronen

Patronen

Patronen

Patronen

Professionele kledingpatronen laten maken door onze behulpzame specialisten

Onze naam is bij vele bedrijven een begrip geworden doordat kwaliteit, servicegerichtheid, het nakomen van afspraken, flexibiliteit en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel staan. Alliance Mode is een professioneel confectie- en naaiatelier dat bij een keur aan nationaal en internationaal opererende modemerken en bedrijven een begrip is. Wij zijn dé specialist voor de productie van kleding in grote en kleine aantallen, het laten maken van kledingpatronen en de sampling of monstering voor alle soorten dameskleding, herenkleding en kinderkleding. Mocht u overwegen de productie van uw kledingcollecties in het buitenland onder te brengen, dan kan Alliance Mode u hierbij helpen. Sinds jaren werken wij samen met betrouwbare partners in de productielanden Italië, Polen, Turkije en Bulgarije. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag kledingpatronen laten maken voor uw collecties? Neem contact op met onze kledingpatronenservice. Wij maken naaipatronen en kunnen aanpassingen laten maken op kledingpatronen. U kunt in ons naaiatelier in Amsterdam ook terecht voor het ontwerpen van kleding of onze professionele borduurservice. Wij bieden u het totaalpakket op het gebied van kleine kledingproducties! Indien u vragen heeft over onze diensten, bent u welkom om een e-mail te sturen naar info@alliancemode.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Disclaimer:
Wij bieden geen enkele garantie op het goed functioneren en/of de kwaliteit van de leveranciers op onze website.
Alle leveranciers (o.a. stoffen- en fourniturenleveranciers en patroonmakers) zijn zelf verantwoordelijk voor hun goederen en diensten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade in welke vorm dan ook die direct of indirect voortkomen door het gebruik van de diensten en/of producten van deze leveranciers.

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Wat andere mensen ook zochten: bedrijfskleding amsterdam, bedrijfskleding zorg, bedrijfskleding utrecht, bedrijfskleding rotterdam, bedrijfskleding horeca, bedrijfskleding groningenmaatpakken, kostuum

Close
Go top