Patronen

Wij worden regelmatig benaderd door ontwerpers die naaipatronen nodig hebben voor hun collecties.
 Om op deze vraag in te spelen, zijn wij onze patronen service gestart. Wij maken patronen en passen naaipatronen aan. U kunt uiteraard ook langskomen met uw eigen patronen.

Heeft u een specifieke opdracht en zoekt u een betrouwbare partner die u kan helpen? Neem dan contact met ons op.
Wij geven u alle informatie over de mogelijkheden van onze naaipatronen service.

Patronen

Patronen

Patronen

Patronen

Onze naam is bij vele bedrijven een begrip geworden doordat kwaliteit, service gerichtheid, het nakomen van afspraken flexibiliteit en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Alliance Mode is een professioneel confectie- en naaiatelier dat bij een keur aan nationaal en internationaal opererende modemerken en bedrijven een begrip is. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Alliance Mode is dé specialist voor de productie van kleding in grote en kleine aantallen, de realisatie van kledingpatronen en de sampling of monstering voor alle soorten dameskleding, herenkleding en kinderkleding

Mocht u overwegen de productie van uw kledingcollecties in het buitenland onder te brengen, dan kan Alliance Mode u hierbij helpen. Sinds jaren werken wij samen met betrouwbare partners in de productielanden Italië, Polen, Turkije en Bulgarije.

Heeft u kledingpatronen nodig hebben voor hun collecties? Neem contact op met onze kledingpatronen service. Wij maken naaipatronen en kunnen aanpassingen maken op kledingpatronen.

Disclaimer:
Wij bieden geen enkele garantie op het goed functioneren en/of de kwaliteit van de leveranciers op onze website.
Alle leveranciers (o.a. stoffen- en fourniturenleveranciers en patroonmakers) zijn zelf verantwoordelijk voor hun goederen en diensten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade in welke vorm dan ook die direct of indirect voortkomen door het gebruik van de diensten en/of producten van deze leveranciers.

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Wat andere mensen ook zochten: bedrijfskleding amsterdam, bedrijfskleding zorg, bedrijfskleding utrecht, bedrijfskleding rotterdam, bedrijfskleding horeca, bedrijfskleding groningenmaatpakken, kostuum

Close
Go top