• ✓ Gespecialiseerd in het maken van kleren
  • ✓ Wij laten jouw wensen uitkomen
  • ✓ Eigen prototypes

Bij Alliance Mode bent u op de juiste plek om uw kleding op maat te laten maken. Wanneer u kleding wilt laten produceren, is het van belang dat deze de juiste pasvorm heeft. Kleding op maat zit lekker en staat mooi. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met de productie van kleding op maat en kunnen u daarom van passend advies voorzien.Kleding op maat laten maken door onze experts

Heeft u een jurk, trui of broek in uw hoofd, maar kunt u deze nergens vinden? Of heeft u een creatief en uniek idee wat betreft de productie van een eigen kledinglijn? Wat uw reden ook is, u kunt onze specialisten in Amsterdam inschakelen om uw kleding op maat te laten maken. We meten uw maat op en passen het patroon aan op uw lichaam. Kiest u ervoor uw kleding op maat te laten maken, dan weet u zeker dat u unieke kleding heeft die perfect aansluit op uw lichaamsbouw. Dit is een voordeel wanneer u bijvoorbeeld lange of korte benen of armen hebt, waardoor standaardmaten u nét niet passen.
Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Kies ervoor om uw kleding op maat te laten maken door onze specialisten. Wij zorgen voor een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor de reconditionering van uw kleding? U kunt ons tevens inschakelen als u op professionele wijze uw kleding wilt laten repareren. Indien u vragen heeft over onze diensten, vragen we u contact op te nemen door een e-mail te sturen naar info@alliancemode.nl. Wij staan u graag te woord.

Close
Go top